RID Information Technology - Servicii IT
Servicii IT BucurestiSuport IT BucurestiAdministrare IT Bucuresti
Contact Now

DESCRIERE SERVICII IT

Fiecare client are propriile nevoi referitoare la IT asa ca noi nu oferim servicii IT standard. Construim pentru fiecare client o oferta unica care tine cont de: numarul de utilizatori, complexitatea sistemului informatic, specificul activitatii, localizare, etc.

Administrare ITIti oferim suport pentru toate aspectele arhitecturii tale IT: retea, echipamente hardware, software si utilizatori. Serviciile IT sunt particularizate astfel incat sa poti selecta optiunea potrivita pentru situatia ta actuala. Ne putem ocupa de toate aspectele IT sau doar de acelea care te preocupa in mod special, pentru ca ca o sa crestem impreuna.

Noi punem pret pe flexibilitate asa ca poti decide sa incepi cu un singur serviciu IT si mai tarziu sa treci la un pachet complet. Deasemenea stim cat de importante sunt costurile pentru afacerea ta si de aceea la noi poti sa-ti alegi varianta de pret care iti convine cel mai mult: tarif fix pe luna, tarif fix pe ora, abonament cu ore incluse, etc.

SERVICII IT - O LUNA GRATUIT!

Administrare IT gratisNu-i asa ca toti concurentii nostri v-au spun ca ei sunt cei mai buni?! Ei bine, noi suntem gata si sa va dovedim acest lucru! De aceea va oferim suport IT, gratuit, timp de o luna!

Tot ce aveti de facut este sa ne contactati si dupa ce vom semna un acord de confidentialitate suntem gata sa incepem sa lucram pentru dvs. Daca sunteti incantat de modul in care lucram, noi suntem pregatiti sa incheiem un contract de servicii particularizat pe nevoile dvs. Daca nu suneti multumit de echipa noastra sau de serviciile prestate nu trebuie sa ne platiti nimic!