RID Information Technology - Servicii IT
Contact RID IT Suport

Administrare IT
Specialist IT

Servicii IT. Administrare IT. Asistenta IT

Acasa sau la birou, pentru munca sau pentru distractie, cu toti avem nevoie de calculatoare! La tine in firma cine se ocupa calculatoare, imprimante, software? Adica, intr-un cuvant, de serviciile IT? Cine face intretinerea echipamentelor, cine iti asigura securitatea si protectia datelor, cine ii ajuta pe utilizatori atunci cand nu stiu sa foloseasca aplicatiile software?

Daca raspunsul tau este: "nimeni", atunci iti recomandam sa rezolvi repede aceasta problema si sa gasesti pe cineva! Apeleaza la noi sau la concurentii nostri, dar te rugam sa nu-ti lasi informatiile confidentiale neprotejate. S-ar putea sa le gasesti publicate pe Internet! Sau sa nu le mai gasesti niciodata!

Daca raspunsul tau este "o cunostinta care vine cateodata pe aici", atunci iti sugeram sa te gandesti daca face ce trebuie? Si daca raspunsul este face, atunci te-am intreba de unde stii tu ca face daca nu te pricepi la IT? Apeleaza la profesionisti si nu te juca cu ceva atat de important cum sunt datele firmei tale!

Daca raspunsul tau este "avem un angajat care se ocupa de IT", atunci te-am intreba cat te costa? Si te-am intreba daca stii ce va face cu datele tale cand o sa plece din firma? Gandeste-te la costuri si la riscurile pe care ti-le asumi!

Apeleaza la noi si o sa-ti oferim exact serviciile IT de care ai nevoie la un pret corect. Te putem ajuta cu suport IT complet (pentru echipamente si utilizatori) sau doar cu anumite servicii construite special pe nevoile tale.

Administrare IT Asistenta utilizatori Training utilizatori
 

Suntem gata sa preluam integral activitatea de IT din compania dvs. incepand cu instalare servere, reparatii PC si pana la asistenta utilizatori.

Asiguram suport tehnic pentru utilizatori, 24 ore, 7 zile pe saptamana, astfel incat sa puteti utiliza resursele IT cu eficienta maxima.

Stiti sa folositi suficient de bine aplicatiile software de la birou? Va putem ajuta sa invatati cum sa le folositi simplu si rapid.

 
  Mai multe informatii >> Mai multe informatii >> Mai multe informatii >>  
     

 Contacteaza-ne si vei putea in sfarsit sa te ocupi de afacerea ta fara sa-ti bati capul cu IT-ul. Iar noi ne vom ocupa asa cum trebuie de sistemul tau informatic pentru ca asta stim sa facem cel mai bine si pentru ca asta ne place sa facem! 

Director web - Roportal Director Ro-Run Director web PagesInventory