RID Information Technology - Servicii IT
Servicii IT BucurestiSuport IT BucurestiAdministrare IT Bucuresti
Contact Now

CE SPUN CLIENTII DESPRE RID INFORMATION TECHNOLOGY?

Clienti RID IT SuportNu-mi plac consultantii de IT care vin si vorbesc in limba lor, iar atunci cand ceri detalii te privesc ca si cum ai fi cel mai ignorant utilizator din lume. Consultantii de la RID IT sunt diferiti, te asculta, iti zambesc si sunt gata sa-ti dea detalii intr-un limbaj accesibil. In cadrul oricarei societati sistemul informatic este la fel de important precum departamentul financiar-contabil, motiv pentru care am cautat sa colaboram cu o firma care sa ne asigure servicii IT in permanenta, consultanta la un nivel ridicat si interventii rapide in cazuri exceptionale. Toate acestea le-am gasit intrunite la echipa RID IT. Le multumim pentru asta! "

Ioana Momiceanu, Managing Director, BNP Paribas Real Estate Romania

Clienti RID IT SuportProfesionistii RID IT au fost alaturi de noi de la inceputurile companiei, ajutandu-ne in design-ul si instalarea retelei si dandu-ne sugestii legate de achizitia de echipamente. Echipa noastra se extinde continuu, iar RID IT este in continuare alaturi de noi, oferindu-ne servicii IT de calitate, prompte, la nivelul necesitatilor unei companii in crestere. Oamenii sunt cheia in companiile de servicii si de aceea ne place echipa RID IT - pentru ca impreuna credem in aceleasi valori: profesionalism, promptitudine, dedicatie, incredere."

Angela Rosca, Managing Director, TaxHouse

Clienti RID IT SuportAm inceput sa lucram cu echipa de la RID IT  la recomandarea unor alti colaboratori de-ai lor, pentru ca ne extindeam si aveam nevoie urgenta de un consultant IT. Ne-a placut foarte mult atitudinea lor de a ne dedica un om care este "al nostru" zi si noapte, care ne rezolva problemele intr-o clipita, fara sa insistam, fara sa imploram. Ne place echipa RID IT pentru ca este compusa din buni profesionisti, din oameni prompti, deschisi, foarte atenti la nevoile noastre, oferindu-ne servicii IT adaptate perfect nevoilor noastre. Este usor sa lucrezi cu ei pentru ca nu spun niciodata "nu se poate" sau "mai tarziu". E foarte greu sa gasesti asa ceva si noi ne bucuram ca suntem clientii lor!"

Meda Gaborean, Office Manager, Multi Investment Corporation