RID Information Technology - Servicii IT
Servicii IT BucurestiSuport IT BucurestiAdministrare IT Bucuresti
Contact Now

ADMINISTRARE IT

Puteti alege ca o persoana care "se pricepe" sa se ocupe din cand in cat si de IT sau puteti alege sa angajati un profesionist.  Puteti sa externalizati aceste servicii IT catre o firma specializata pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra pe propria afacere, sau nu. Decizia va apartine, dar inainte de toate ganditi-va si la urmatoarele aspecte:

Administrare ITCat de mari pot fi costurile indirecte ale unor servicii de proasta calitate in domeniul IT (pierderea datelor, calculatoare care merg greu si se strica des, utilizatori ineficienti si productivitate redusa, etc.)

Cat de puternic poate fi afectata imaginea companiei si moralul angajatilor de pierderea, distrugerea sau violarea confidentialitatii datelor personale?

Aveti timpul, cunostintele si resursele necesare pentru a implementa intern o metodolgie de lucru in domeniul IT? Merita sa faceti acest lucru ?

Ati analizat cu atentie avantajele si dezavantajele externalizarii IT? Daca nu, va recomandam sa cititi si opiniile noastre referitoare la acest subiect.