RID Information Technology - Servicii IT
Servicii IT BucurestiSuport IT BucurestiAdministrare IT Bucuresti
Contact Now

DESPRE RID IT

Noi suntem buni, dar si competitorii nostri sunt buni! Noi avem profesionisti adevarati, dar si ei au! Atunci de ce sa lucrati cu RID IT? Pentru ca noi suntem pur si simplu diferiti! Cum reusim? E simplu! Facem tot ceea ce facem cu pasiune! Viata noastra este IT-ul!

Despre RID IT SuportNoi nu prestam servicii IT pe banda si nici nu vrem sa devenim bogati anul acesta! Nu lucram nici la pret de inghetata dar nici la tarife occidentale! Pur si simplu iti dam ce ai nevoie la un pret corect. Si facem mai mult decat promitem, nu invers! Daca nu ne crezi pe cuvant lucreaza cu noi o luna! Este gratis!

Nu suntem mari si nici nu vrem sa parem mari! Nu avem mii de clienti in sute de tari. Avem insa clienti care sunt cu noi de multa vreme! Pentru ca sunt incantati de serviciile noastre si noi suntem fericiti sa lucram cu ei!

Pentru noi esti un client mare pe o lista mica nu unul mic pe o lista mare! Esti CLIENTUL!

PRINCIPIILE RID IT

1. Intodeauna respectam promisiunile facute

2. Oferim numai servicii personalizateValorile RID IT Suport

3. Suntem gata sa te ajutam la orice ora

4. Te eliberam de grijile IT-ului

5. Consultantii nostri sunt profesionisti adevarati

6. Nu vorbim cu tine in "jargonul IT" 

ECHIPA RID IT SUPORT

Echipa RID ITCheia realizarilor noastre este o echipa puternica si experimentata. Consultantii nostrii detin cunostinte solide in domeniul IT, raspund solicitarilor cu promptitudine si sunt intotdeauna amabili. 

Noi punem la dispozitia clientilor nostri consultanti profesionisti nu doar tehnicieni priceputi care vorbesc in jargonul IT.

Tehnologiile se schimba rapid, iar membrii echipei RID IT Suport isi dezvolta cunostintele si abilitatile IT zi de zi, pentru a fi mereu in topul profesionistilor.